Kobbar & Skär Vandrarhem, Tofta Gård

Välkommen till Tofta Gård 2024
På västra Orust, längst ut bland Kobbar & Skär, bara 600 meter från havet ligger fantastiska Tofta Gård fridfullt inbäddat i parkliknande miljö.

BRÖLLOP/KONFERENS/ Under lågsäsong
Välkommen till Tofta Gård på Orust, en unikt destination för alla som vill uppleva västkusten i underbar kustmiljö.
Under lågsäsong, erbjuder vi möjlighet att skapa ert egna Bröllop, utifrån era önskemål. Vi tar också emot grupper/företag eller föreningar som vill ha ett enkelt upplägg men omgiven av skönhet och natur. 

Välkommen att mejla oss på vandrarhem@kobbaroskar.com

VANDRARHEM/ Under högsäsong
Under högsäsong driver vi vandrarhem. Här kan ni boka ett eller flera rum i någon av våra vandrarhemsstugor. Kanske ni är två eller fler familjer som vill hyra en stuga tillsammans i några dagar?

Vad kan man göra på Tofta Gård & Stocken?
På Tofta Gård kan du njuta av lugnet och de stora grönområdena, gå ner till havet och hitta en egen klippa för en dag eller bada från Toftas egna brygga. Vi har också ett aktivitetsrum, där vi har pingisbord och lite soffor att sitta och spela vid.
Tröttnar du på lugnet så tar en promenad till Stockens Camping dit är det bara 900 meter. Sitt ner och ta en glass och se på folklivet, utmana familjen i lite minigolf.  Här kan man också hyra kajak & cyklar. Stockens camping har också badplats, med bryggor och hopptorn, kiosk med en del dagligvaror samt en restaurang vid havet.

ÖPPETIDER:
Vi har öppet för Gruppboende/Konferens/ Bröllop
1 April – 16 Juni  samt 12 augusti- 6 oktober.
Mejla oss på vandrarhem@kobbaroskar.com

Vandrarhemmets Högsäsong
18 Juni- 11 Augusti.
Boka direkt via vårt bokningssystem.

Tofta Gård i Sommar skrud. Boka frukost och ät ute på vår fina verandan  Är vädret fint kan man sitta ute på den stora altanen. Klicka på bilderna för att se fler bilder.

Läs mer om Vandrarhem

Bo på vandrarhemmet

Njut av semester på västkusten med klippor & salta bad. ”Brygghuset”. LÄS MER

Läs mer om stugan

Egen stuga

Njut av semester på västkusten med klippor & salta bad. Stugan heter ”De Luxe”. LÄS MER

Missa inga uppdateringar!

Här kan ni följa processen och nyheter inför öppningen men för att vara säker på att inte missa något tipsar vi er att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Mysiga & fina platser på Tjörn och Orust

Ska ni hyra stuga och semestra på Tjörn och Orust? Då vill vi ger er våra bästa tips på fina platser på Västkusten. Här finner ni mysiga, pittoreska samhällen på öarna Orust och Tjörn. Det finns många fina platser på västkusten som är väl värda att besöka. Ta med familjen eller vännerna på en roadtrip runt öarna och upptäck alla vackra platser. Vill ni ha tips på bra matställen, butiker samt vad man kan göra för aktiviteter på öarna? Då vill vi tipsa er om att klicka på knappen nedan.

Njut av er vistelse på vackra västkusten och besök dessa fina platser. Vi lovar er, ni kommer inte att ångra er!

Samhällen

Samhällen på Orust & Tjörn – utforska pittoreska fiskesamhällen & mysiga byar

Att göra

Runt om på öarna och Västkusten finns det mängder med roliga aktiviteter.

Lokalt team med lokalkännedom

25 års gräns