Tofta Gård x Kobbar & Skär

Till våren 2023 dra vi igång Tofta Gård på Orust. Här kommer Kobbar & Skär driva Vandrarhem och Bed & Breakfast

Tofta Gård, Stocken Orust

På västra Orust,  längst ut bland kobbar & skär, ligger fantastiska Tofta Gård fridfullt inbäddat i parklikande miljö.
Sommaren 2023, kommer Kobbar & Skär Vandrahem & B&B AB, driva Tofta Gård. Vår förhopping är att starta redan i april 2023.

Missa inga uppdateringar!

Här kan ni följa processen och nyheter inför öppningen men för att vara säker på att inte missa något tipsar vi er att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Följ hur Tofta Gård utvecklas:

Sugen på att jobba på Tofta Gård?

Sugen på att jobba på Stugförmedling, Vandrarhem, Bed & Breakfast under våren, sommaren, hösten 2023? Kobbar & Skär Stugförmedling kommer driva Kobbar & Skär Vandrarhem & B&B på Tofta Gård, Stocken i sommar. 

Välkommen att höra av dig till oss, oavsett ålder. Vill du bara jobba lite extra, deltid eller heltid? Kanske vi kan matcha dina önskemål? Vi söker glada, serviceinriktade personer som är noggranna, lojala och tycker om varierade arbetsuppgfiter. Vi kommer jobba i team och man får räkna med att rycka in lite där man behövs. I första hand kommer arbetsuppgifterna bestå av frukostservering, diskning, städning, reception m.m. Men ibland behövs det också täckas upp på stugförmedlingen och göras en stugkoll/städning i våra stugor vi förmedlar. Meriterande med erfarenhet av likande arbetsuppgifter, körkort och tillgång till bil. Du bör även kunna kommunicera på svenska och engelska, i både tal och skrift. Hjärtligt välkommen med en ansökan till info@kobbaroskar.com. Du är även välkommen att kontakta oss på 072-7418866.

Övriga frågor