Hyra stuga

– Hyr stuga på Västkusten, öarna Tjörn och Orust

Hyr semesterboende

Genom Kobbar & Skär kan du hyra stuga i Bohuslän, på underbara västkusten. I första hand hyr vi ut stugor på Tjörn och Orust. Det finns olika sorters semesterboenden att hyra genom oss; lägenhet, stuga eller hus. Välj det boende och område som passar dig bäst!

Hyra stuga på Tjörn och Orust

Två stora öar som ligger grannar med varandra. Här finns det mycket att göra för alla. Ni kan besöka de trevliga restaurangerna som finns, promenera i de pittoreska fiskesamhällena, vandra runt vandringsslingorna, fiska och mycket mer.

Utanför finns det flera mindre, bilfria öar. Promenera och upptäck öarna. Till öarna finns det färjor som går. Populära öar som ni kanske har hört talas om är Käringön, Gullholmen, Dyrön och Åstol. På dessa öarna finns det trevliga restauranger och promenadslingor. Dyrön har även en populär vandringsslinga runt ön.

Tjörn och Orust

Två stora öar, Orust är Sverige fjärde största ö och Tjörn är Sverige sjunde största ö. Här finns det mycket att se & göra, för alla. Utanför öarna finns även flera mindre, bilfria öar som man kan ta sig till med färja. Ni kanske har hört talas om Käringön, Gullholmen, Åstol och Dyrön? Dessa öar kan ni bland annat ta er till med färja. Här kan ni även äta god mat och promenera runt på ön längs fina promenadstråk. 

 

Tips på aktiviteter att göra:

– Besök trevliga restauranger, till exempel som Fröken Trulls eller Södra Hamnen 12.

– Vandra längs trevliga vandringsleder på öarna.