Hyra stuga Hälleviksstrand

– Genom oss kan du hyra stugor och hus i Hälleviksstrand

Hyr hus i Hälleviksstrand

Hällevikstrand är en ort i Orust Kommun och här kan man tro att tiden har stannat, men ack vad skenet bedrar. Pittoreska Hälleviksstrand är ett gammalt fiskeläge med gamla traditioner, här finns det både café, två restauranger, kiosk, båttaxi och fina badplatser. Här ifrån kan du även åka båttaxi ut till de vackra öarna Käringön och Gullholmen. Hyr hus i Hälleviksstrand och njut av den vackra naturen, promenera längs bryggor och sjöbodar och känn doften av havet.

Njut av lugnet 

Njut av en lugn och fridfull plats bland skärgårdshus och sjöbodarna som kännetecknar samhällets historia som fiskeläge. Mellan de trånga vikarna och grunda sunden passar det perfekt att för att paddla kajak. I närheten av Hälleviksstrand ligger Stockens Camping, där går det att hyra kajaker. 

Tänk er en varm sommardag med kajakpaddling på ett spegelblankt hav med solen som strolar. Låter inte det härligt? Kan se en och annan säl, fåglar och vacker natur runt omkring sig.

I Hälleviksstrand finns det även en fin badplats med hopptorn, trampolin och strand. Det finns även möjlighet att spela tennis och boule.

Kobbar & Skär – din lokala stuförmedling

Kobbar & Skär är den lilla lokala stugförmedlingen med den stora personliga servicen.

I första hand är vi en stugförmedling som  förmedlar vi semesterstugor på Orust & Tjörn, men många av våra stugor går även att hyra under andra tider på året. För konsulter & arbetare som behöver möblerat boende under en kortare period. För vänner & familj för bara en weekend eller en långhelg.

Saknar ni något hus/stuga?  Fråga oss, vi får in nya objekt hela tiden. Ring gärna om ni vill ha personlig kontakt och hjälp i ert sökande 0727-418866