Hyr ut stuga eller hus och tjäna pengar.

Kobbar & Skär- din lokala stugförmedling. Just nu söker vi hus/stugor med minst 6-8 bäddar på Orust & Tjörn

Hyr ut stuga via Kobbar & Skär

Den lilla stugförmedlingen med den stora personliga servicen.

Kobbar & Skär Stugförmedling har funnits sen 2009 och har specialiserat oss på att förmedla stugor och hus på Orust & Tjörn.

I första hand förmedlar vi semesterstugor, men många av hyresgästerna/företag vill också hyra under andra tider på året. Vi har gäster som vill hyra 2-3 veckor även utanför säsong samt vissa stugor/hus passar perfekt för vänner & familj för bara en weekend eller en långhelg. Dessutom har vi kontakt med flera företag som söker boende för sina konsulter & arbetare.

Vilken hjälp önskar ni?

  • Vi kan ta hand om hela uthyrning, då ni själva inte har möjlighet eller är på semester.
  • Vi kan hjälpa till med bara vissa delar av förmedlingen, så som ni önskar.
  • Trygghetsförsäkringen ingår för dig som hyr ut med oss.

Eftersom vi är en liten stugförmedling kan vi många gånger skräddarsy efter stug- och husägarnas behov. Det är nog därför många av våra stug- och husägare återkommer till oss år efter år. Hör gärna med oss.

Hur upplever våra stugägare oss?

”Kobbar och skär är en personlig och proffsig stuguthyrare. Vi som har hyrt ut vår stuga under flera år rekommenderar dem varmt”

Anna & Hans Mattsson

2020

”Hittar rätt kunder till vår stuga och ser till stughyrare och stugägarens bästa. Smidigt, säkert och trevligt. Bra att man kan välja grad av eget engagemang i uthyrningen”

Vilhelm Bjersér

2020

”Vi är väldigt nöjda med Kobbar o Skär som uthyrare, de lyssnar och tillsammans med oss kommer vi fram till olika lösningar som stämmer bra för de som hyr vårt hus.

Vi har hyrt ut vårt hus i fyra år och vi rekommenderar denna uthyrningsfirma varmt.”

Dan & Karin Rundblom

2021

Fyll gärna i vårt formulär längre ner på sidan, så ringer vi upp er eller ring oss när det passar er.

072-7418866. Mvh. Eva

Frågor & Svar

Vi har aldrig hyrt ut tidigare och känner oss osäkra?

Många av våra husägare känner sig osäkra i början. Men de flesta som provat att hyra ut via oss, är förvånande och upplever tvärtom att det fungerar mycket bra och att det är väldigt positivt.

Vi är en liten stugförmedling och har mycket återkommande trevliga gäster, både från Sverige men också från Tyskland, Danmark, Norge, Belgien, Österrike, England m.m och många ”utlandssvenskar” som söker en eller två lugna semesterveckor hemma i Sverige.

Få ställen på Orust & Tjörn är populära ”hålligångställe”, därför har vi aldrig haft problem med det vilket våra husägare kan intyga om.

Vad täcker trygghetsförsäkringen som ingår i priset?

Försäkringen är en riktigt bra trygghetsförsäkring och är framtagen för dig som hyr ut via oss. Den har väldigt låg självrisk och täcker då din försäkring inte täcker om olyckan skulle vara framme under uthyrningsperioden.
Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Jag vill bli kontaktad om uthyrning: